sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Välihehkutus

Uuuuh, Posti toi kuin toikin tänään mun Coastal scents -tilauksen <3 <3 <3 luvs luvs

lauantai 11. joulukuuta 2010

Ruskeaa, mustaa ja kuparia

Tämän illan meikkiin sekoitin lämpimiä sävyjä, ohjeen meikkiin postaan tänne huomenissa.

perjantai 10. joulukuuta 2010

Päivän pikameikki

Päivän pikameikki koostuu valkoisesta helmiäisluomiväristä, ruskean harmaasta luomiväristä, eyelinerista ja punaisesta huulipunasta, kas näin:

Niin ja tietty ripsiväristä :D Ostin viimeinkin Maybellinen The falsies volum' express ripsarin, sillä saa kyllä upeat ripset, mutta se varisee poskille pitkin päivää tai näin ainakin käy mun kohdalla :/

torstai 9. joulukuuta 2010

Rapsakkaa huomenta!

Tein eilen loistavan heräteostoksen: Freemanin mansikka-suklaakasvonaamion. Olen ennenkin käyttänyt Freemanin tuotteita ja ne ovat olleet hyviä, mutta tämä tuote ylitti kaikki odotukset.

Kasvonaamio tuoksuu ihanalle ja ihan oikeasti pienentää huokosia, puhdistaa, tasoittaa ja kosteuttaa ihoa <3
Tässä vielä Lumieren kasvonaamioitu aamunaama. Kuinka herkkää.......not! :D

Sorry...

En päässytkään maanantaina päivittelemään blogia, syynä suhteellisen kamala kohmelo ja tietty kun kohmelosta selvisi niin päälle puski karmea flunssa, eikä bloggailu kuumehoureissa houkuttanut.

Mutta tässä nyt jonkunlaista opastusta sunnuntaiseen meikkiin.Väreinä käytin Coastal scentsin warm 88 paletista tummanvihreää jossa aavistus kultaa, vaaleampaa vihreää ja valkoista helmiäistä.

Silmävakoon silmän ulkonurkasta sisänurkkaan häivyttäen tummaavihreää.
Liikkuvalle luomelle vaaleampaa vihreää melkein silmän sisänurkkaan asti.
Silmän sisänurkkaan, kulmaluulle ja alaluomen puoleen väliin valkoista helmiäistä.
Alaluomen puoleenväliin tumman vihreää ulkonurkasta lähtien.
Häivytä huolella, laita mustat rajaukset, paljon mascaraa ja voilà!

Tämä oli tällainen pikaohje, toivottavasti saitte selvää :D Lupaan panostaa ohjeistukseen roimasti, kunhan mulla on aikaa.  Kun saan kameran voin yrittää tehdä meikkitutorial videoita.

sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Kateudesta vihreä

Rai rai! Tänään pääsee pitkästä aikaa ihan kunnolla bilettämään :P Joten otin ilon irti ja pistin kunnolla pakkelia naamaan. Kauhea valinnan vaikeus luomiväri sävyissä, päädyin tumman vihreään meikkiin ja ainakin omaan silmään siitä tuli hyvä.


Koska ei ollut luonnonvaloa tarjolla jouduin tyytymään keittiön surkeaan keltaiseen valaistukseen ja se perkulehan syö värejä *pöh*  Huomenna pistän tarkemmat kuvat ja ohjeistukset meikkiin, mutta nyt siiderin kimppuun *viuh*

lauantai 4. joulukuuta 2010

Hip hei!

Tästä se siis lähtee, pitkään olen pähkäillyt oman meikkiblogin alottamista ja nyt päätin tarttua härkää sarvista.

Olen siis 28-vuotias nainen Helsingistä, teinistä asti olen surutta tuhlannut huuurrjat summat meikkeihin.  Jo pidemmän aikaa olen haaveillut opiskelevani maskeeraajaksi, tällä hetkellä työskentelen nimikkeellä fillarinkorjaaja :D Aika kaukana ovat nykyinen ammatti ja (toivottavasti) tuleva ammatti toisistaan.
Kotona kaaosta pitää yllä  2 lasta, pienoinen eläintarha ja avomies.

Blogiin tulen postailemaan enimmäkseen kaikenlaisia meikkailuja, mistä milloinkin satun saamaan inspiraation, voi olla että mukaan voi lipsahtaa postauksia toisista rakkaista harrastuksista eläimistä ja leipomisesta.

Tähän taidan tuupata jokusen kuvan aikaansaannoksistani.