perjantai 18. maaliskuuta 2011

Hyvää kevättä!

Aurinko on tullut esiin, luvs it! <3 Eipä ole tullut kirjoiteltua, koska töissä on ollut niin hurja kiirus ja olen lähiviikot viettänyt kädet kyynerpäitä myöten öljyssä ja loppukroppa suksivoidepölyllä koristeltuna :D Niin, olihan mulla lomakin tossa välissä, mutta mitään en kyennyt tekemään, koska lärviin pamahti niin karmea allergia et huh. Allergian aiheuttaja ei selvinnyt, mutta nyt alkaa pärstä olemaan jo siinä kunnossa että siihen uskaltaa pakkelia sivellä.

Kauheaa ihottumaa yritin häätää ties millaisilla konsteilla, tytär kysyikin multa yks päivä: " Äiti, miks sulla on aamupuurot naamassa?" ja kieltämättä siltä se itse väsätty rauhoittavakasvonaamio pikkusen näyttikin.
lookin kruunaa badhairday, pyydän syvästi anteeksi jos sokeuduitte tästä kuva saasteesta :D

Mun ikuisuudelta tuntuva laihdutusprojekti on edennyt sen verran että muutaman vuoden aikana on lähtenyt 34kg ja voi kiesus kun tuntuu hyvältä! Taustoista sen verran että sairastuin kilpirauhasen vajaatoimintaan vuonna 2007 ja silloin alamäki terveyden suhteen alkoi, nyt rupeaa lääkitys olemaan kunnossa ja aineenvaihdunta pikkusen paremmassa kunnossa, niin johan kilot ropisee. Jos uskallan tähän ne ennen ja jälkeen kuvat lätkästä *jaiks*

2 kommenttia: