perjantai 25. maaliskuuta 2011

Rakeita ja lunta

Rämmin äsken postista kotiin rakeiden ja lumen saattelemana, en olisi muuten lähtenyt moiseen kauheuteen, mutta  uusi paletti kutsui mua postin uumenista :P Revittyäni pakkauksen paletin ympäriltä, en muuta voinut kuin ihastella ihania värejä <3 Tosi toimiin en vielä ole paletin kanssa ryhtynyt, joten en pigmentistä osaa vielä  sanoa oikeastaan mitään, mutta lupaavalta näyttää. Saattaa olla että tänään innostun testailemaan.


Pyydän anteeksi kuvien kurjaa laatua, epäilen että kamerani vetelee viimesiään :/

Niin joo, onhan tässä uusia tuotteitakin tullut testattua:

Lumenen Radiant Touch Kosteuttava puhdistusvoide oli miellyttävä tuttavuus, puhdistaa ihon hyvin ja tuntuu kuin ihohuokoseni olisi pienentyneet käytön aikana.

L'Oréal Paris Volume Million Lashes. Aivan ihana ripsari, ripset tuntuvat ja näyttävät pidemmiltä ja tuuheammilta. Olin aika epäileväinen ostaessani tätä tuotetta, mutta jouduinkin yllättymään positiivisesti.
Tässä vielä pari kuvaa siitä miltä Million Lashes näytti ripsilläni:Lumenen Crystal Radience -kasvojen pohjustusvoide, voiteen tarkoitus on tarkoitus pohjustaa kasvot ja tuoda niille hehkua, sitä voi käyttää meikkivoiteen alla tai sekoitettuna meikkivoiteeseen. Crystal Radience onnistuu tuomaan kasvoille hillityn ja raikkaan kuullon. Tykästyin tähän kohteeseen paljon, koska aiemmat kokeilemani "hehkua" kasvoille tuovat tuotteet ovat saaneet naamani näyttämään diskopallolta tai vähintäänkin Twilight vampyyrilta :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti